Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Állati kapucnik

2011.04.30. 18:23 szuperapu

Teljesen úgy néz ki, hogy végérvényesen véget ért a tél, de több okból is muszáj bedobnom a köztudatba az alábbi ruházati kiegészítőket. Egyrészt állatiak, másrészt van mögöttük némi küldetéstudat, harmadrészt feltételezem, hogy a törzsolvasó kedves internetező gyerekek is vannak olyan cool-ak, mint a gyártó cég kaliforniai törzsvásárlói, és hordanák ezeket plusz fokban is.

A Spirit Hoods termékei egytől-egyig műszőrméből készülnek, így csak a plüssállatok életét veszélyeztetjük a megvásárlásukkal. Az igazi élő állatokat viszont akár meg is menthetjük. A cég ugyanis egyes termékinek eladásából, a hozzájuk kapcsolódó jószágok megmentését célzó programokat támogatja. A gyerekkollekcióból például a farkas és a hópárduc ilyen, a felnőtt méretből pedig a jegesmedve és a panda. Mert, igen van ám felnőtt változat is…

Forrás: SpiritHoodsKids

Szólj hozzá!

Címkék: kiegészítő gyerek üzenet textil sapka gyerektrend

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr352758793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása