Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Bréking: divat a Gyerekszobán

2011.04.30. 08:49 zaphodbb

Bár már erősen a feledés homályába vész - szerkesztőségileg az Elfeledett Blog nevet viseli -, talán még emlékeztek másik blogunkra, a Gyerekszoba édestestvérére: a Gyerektrendre. Eljött az idő, hogy mint főnix madár feltámadjon hamvaiból, legalább részben, egybeolvadva a Gyerekszobával.

Innentől kezdve a hétvégi tartalomszolgáltatás égető hiányát pótlandó, gyerekdivatról írunk posztokat: designer ruhák, cipők, kiegészítők kavalkádja várható, mivel a sok hónapos kihagyás alatt rengeteg új kollekciót nem mutattunk be, és az Etsy.com ruhás szögletei is elhanyagoltan álltak, porosodtak nélkülünk. Mindent pótolunk, mostantól nem maradtok le a legújabb, igényes és különleges ruhadarabokról.

Elsőként enyém a megtiszteltetés, hogy kiássam sírjából a Gyerektrendet, a földet lerázzam róla és máris elétek tárjak egy új felfedezettet, a Babylady-t. Egy brooklyni anyuka, Kate West alapította a céget 2009-ben, aki a divat világában dolgozott tíz évig, amit követett gyermekei születése és az otthonlét velük.

Ahogy ez lenni szokott, egyedi, kreatív ruhákat szeretett volna csemetéire adni, de nem talált ilyet a fellelhető kínálatban. Így saját maga kezdett el ruhákat készíteni, amit személy szerint díjazok: a ruhák különlegesek - bár néhol kicsit talán már bohócosak - és kisfiúkra is akad bőven pár jópofa darab, ami, mint azt mind tudjuk, ritkaságszámba megy. Ráadásul sokfelé feltűnnek a kockák, amikért köztudottan odavagyok.

Forrás: Babylady

 

3 komment

Címkék: gyerek üzenet kollekció felsőruházat gyerektrend

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr432865119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AnnaPanni 2011.04.30. 09:00:59

Nem is tudjátok mennyire jól indul ez a nap, és még ez is... ötösöm van a lottón :)

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.05.02. 11:28:03

Nem tudtam, hogy mi hiányzik az életemből! Gyermektrend! Milyen a legújabb pelenka divat?

Nem véletlen, hogy második gyermekem születése után már nem bombáztak annyi marke[tc]ing anyaggal. Az ember jobban tudja, hogy mi az ami teljesen felesleges! Nem olyan könnyű bepalizni.

Kedvencem az az apuka, aki leviszi a gyereket a játszótérre trendi cuccban. Fél óráig telefonál, így én játszom az ő gyerekével is. A gyerek nem győzte megmutatni, hogy ő már miket tud. De hát ezt én láttam és nem az apuka. :)
süti beállítások módosítása