Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Baba-mosogató

2011.05.03. 11:51 szuperapu

A gyerekfürdetés nálunk hagyományosan férfimunka, épp ezért ismerem minden buktatóját. (Meg persze a velejáró élvezeti értéket is, de ez most mellékszál.) Merthogy a pici, mozog és ficánkol, vizes és csúszik. Ha erősebben fogjuk kényelmetlen neki is a fürdetőnek is, ha lazábban, akkor meg félő, hogy valami olyasmi történik, amitől oda a bizalom meg a fürdőzés öröme.

Tudom, vannak kiskádba rakható különböző kitámasztó funkcióval bíró kiegészítők, meg ott vannak a fürdetővödrök is, de ezek valahogy még az érdeklődési ingerküszöbömet sem ütötték meg. Nem úgy a Puj első pillantásra (minimum) furcsának nevezhető terméke, aminek segítségével könnyedén elmosogathatjuk a porontyunkat.

Használaton kívül egy lapos tárgy, amit könnyűszerrel tárolhatunk, és amit egy mozdulattal átalakíthatunk egy szülői ölet imitáló készséggé. Ami biztonságosan merev, de kényelmesen puha is egyszerre, és a mosogatóra helyezve nem csak hogy mindkét kezünket szabadon használhatjuk, de még hajladoznunk sem kell. Mindenki jól jár. Bár a folyóvizes mosogatás nem a legkörnyezettudatosabb megoldás…

Forrás: Puj

1 komment

Címkék: biztonság kiegészítő gyerek szülő fürdés

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr732871413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AnnaPanni 2011.05.03. 13:10:08

Ezzel tudtam volna mit kezdeni. Praktikus, lájkolom :)
süti beállítások módosítása