Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Blogzsemle 10.

2011.05.07. 14:02 szuperapu

Kedves internetező gyerekek, a tizedik jubileumi blogzsemlét van szerencsém prezentálni, ami az eddigiekhez hasonlóan teljes kiőrlésű alapanyagból készült. Benne van a hazai design blogok elmúlt heti termésének színe-java, vagy legalábbis az amit gyerekszemmel is annak látnék.

A művészet nem termel, hanem teremt – ennek illusztrálására illusztrációk, avagy képek a falra. A gyerekszobák falaira is!

Bővebben az Ágy Asztal TV blogon


Pacifista szemléltető eszközök, avagy a fröccsöntött katonák esete a durva valósággal. Gyerekeknek csak indokolt esetben, szigorúan pedagógiai célzattal!

Bővebben a Design Pumpán


Mindenkinek van gyerekszobája, avagy ötletek a szomszédból a módszeres válogatás jegyében. Az Eames elefánttól a házilag varrt puffig.

Bővebben a Kedvenc Otthonon


Simpsonék esete az oktatással, avagy a betű mindenből lehet. Máris szórakoztatóbb a tanulás ha a tipográfia vicces oldalát is pedagógia szolgálatába állítjuk.

Bővebben a Lisztesládán


Az erő annál van, akinél az adat, avagy a pendrive-ok támadása. A praktikum és a kultusz találkozása egy újabb nélkülözhetetlen készséget eredményezett.

Bővebben a Manzárd Cafén


Mesehősök nike-ban, nike-ok mesehősökben, avagy edzőcipők gyerekeknek és gyermeklelkű geekenek.

Bővebben a Mindennapi Betevőn


A vicces reggeli a legjobb napindító, avagy a tojást nem csak húsvétkor érdemes kifesteni.

Bővebben az Otthon Édesen


Térpótlás legóval, avagy ilyen amikor az építészek játszanak. A gondolattal.

Bővebben a Stílblogon


Sötét gondolatok, avagy a hógömb nem feltétlenül egyenlő a fehér ünnepekkel. Egy egyenes gondolat illusztrációja a hó nélküli jövőről.

Bővebben az Urbansnobon

Szólj hozzá!

Címkék: design abszurdisztán gyerekszoba dekor csecsebecse képet a gyerekszobába blogzsemle

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr222882361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása