Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Luxus kuckók

2011.05.09. 07:34 szuperapu

Az 1952-ben családi vállalkozásként indult valenciai Green House a faházak és kerti szerszámos kalyibák mellett igazi luxus kuckókat is szerepeltet a kínálatában. Sőt lassan ezek a miniatürizált házak, vagy felnagyított babaházak jelentik a cég fő profilját

Bár a berendezés természetesen nem szériafelszerelés, tehát a belső fotók csak inspiráció és ízelítő gyanánt szerepelnek, akkor is azt kell mondanom hogy minden igény kielégítő ingatlanokról van szó. Amikbe akár aludhatnak is a kiskorúak, vagy vendéget is fogadhatnak.

Forrás: Green House

1 komment

Címkék: gyerek luxus kert játszóház kuckó

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr882882304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

háténimmár 2011.05.09. 13:41:43

Szépni szép, de ki tart benne rendet? Mert ennyi bútor és motyó mellett a legszembetűnőbb nekem a szőnyegpadló volt. És egy 120x120 cm-s helyen bazi nehéz lehet porszívózni.
Az pedig ugye nem csak nekem futurisztikus elképzelés, hogy abüdös kölke takarítson?

Maga a házak viszont zseniálisak, és azt hiszem ez a fajta valósághű berendezés nem a gyereknek, hanem a gyerekkor fantáziavilágát elfelejtett felnőtteknek fontosak.
süti beállítások módosítása