Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Bekerített rusztika

2011.05.12. 16:04 Cyr

Az eredetileg zeneszerzőként tevékenykedő Jim Malone, a gyerekek, pardon, a Kedves Tévénéző Gyerekek kedvéért úgy is, mint a Pokemon rendezője, 2007-ben nagy fába vágta a fejszéjét. A szóban forgó fejszét persze igyekezett a fenntarthatóság jegyében csapkodni, irányvonalként a modernizált rusztikát megjelölve.

Az így gyártott minőségi, tömör fa bútorokkal nem csupán a zöldségre igencsak adó nagyobb megrendelők - mint például a Starbucks - kegyeit kereste, hanem a kézművességet és a funkcionalitást nagyra értékelő családokét is. Hogy mennyire nagyra, annak ki-ki utánanézhet a Counter Evolution honlapján, melyhez pálmalevél legyezőket sajnos nem mellékeltek.

A kétségkívül impozáns bútorok között egy gyerekeknek való is akad, a másfél évestől 6 esztendős korig terjedő időszakra mely az önálló étkezéseknek vagy kirakós játékoknak ad behatárolt teret, 7 féle színben. Kicsit gyorséttermi, kicsit vasúti kocsikra hajaz, de mindenképpen tetszetős, tömör darab, jó néhány csemetét kiszolgálhat szétesés nélkül.

Forrás: Counter Evolution

Szólj hozzá!

Címkék: kiegészítő gyerek öko étkezés gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr232897539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása