Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Azok 20-as évek!

2011.05.14. 16:50 szuperapu

Blu Pony Vintage a gyermekruházat terén mind a tervezésben, mind az anyaghasználatban hozza az időtlen minőséget. A hagyományos és a természetes szavakat olyannyira komolyan veszik, hogy még a műanyag gombokat is száműzték. De fokozottan odafigyelnek a szövetek minőségére is, ami gyermekruháknál halmozottan fontos, s bár nem az örökkévalóságnak készülnek, sosem árt strapabírás.

A legújabb, a 2011-es tavaszi kollekció a 1920-as évek Amerikáját idézi. Azt a korszakot, amikor a technológiai újítások térnyerése - a rádió és a gépkocsik elterjedése - alapjaiban változtatta meg a kereskedelmet és a divat is más megvilágításba került. Minden sokkal praktikusabb, könnyedebb lett. A farmer és a nyers színű vászon párosa, a visszafogott díszítőelemek, az orosznyakú gallér mind olyan elemek amik mai napig megállják a helyüket.

Bár lehet, hogy a pasztelszínek sokaknak nehezen társíthatók a gyerekruhákkal, de ezek annyira légiesek, a csipkék annyira tündériek, hogy nem hiszem azt, hogy bárkinek komoly ellenvetései lennének. Még akkor sem, ha belevesszük azt is az összképbe, hogy a szabással rá-rá játszanak a használtruha érzetre, aminek köszönhetően olybá tűnnek időnként a pólók és az ingek mintha agyon lennének nyúzva-mosva.
 

Forrás: Blu Pony Vintage

Szólj hozzá!

Címkék: retro gyerektrend

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr692903032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása