Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Angyalszék

2011.08.18. 19:18 szuperapu

Örökmozgó lányaim nagyon ritkán ülnek le, de ha megfelelő mennyiségű rajzeszközt és papírt biztosítunk nekik, akkor órákig egy helyben maradnak, és úgy viselkednek, mint a kisangyalok. A brazil Furf Design Studio jóvoltából ezt az állapotot akár vizuálisan is alátámaszthatjuk. De legalábbis a lehetőség ezzel a bájos angyalszékkel adott.

Persze már első pillantásra is látszik a kisszék egyetlen, ám annál nagyobb hibája, jelesül, hogy kicsi. Remélhetőleg a piaci igények kitermelnek egy nagyobb méretű variánst. És esetleg kollekció kerekedik a nyitódarab köré, több színvariánssal. Mert az egyébként a minden ízében jól eltalált ülőalkalmatosság túlontúl karakteres, így csak kontrasztba illeszthetve tudom elképzelni egy-egy enteriőrben. Vagy az Angyalka óvodai csoport szobájába…

Forrás: Furf Design Studio

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek szék gyerekszoba kisbútor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr683161349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása