Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Képet a gyerekszobába 69.

2011.08.24. 19:44 szuperapu

Josh Brill Lumadessa márkanéven gyártja és forgalmazza egyedi grafikáit. Amik amellett, hogy fölöttébb dekoratívak, ékes példái annak, hogy az ábrázoló geometriába fektetett energia nem elfecsérelt időtöltés. Avagy minden matematika…

Vektorgrafikus állatportréin gyönyörűen szerkesztettek a karaktert stilizáltan visszaadó mértani formák. Így - mivel, úgymond, minden áll mindenhez - a képek a szögletességük ellenére is harmóniát sugároznak. Mondhatjuk: természetesek. Ami az élővilágot alapul vevő dekorációk esetében alapkövetelmény.

A kihalt fajokat felvonultató sorozatában pedig van még némi plusz csavar is. Ugyanis, a sajátos stílusjegyeit megtartva, vizuális gegként egyfajta röntgenfelvételeken ábrázolja az egykorvolt állatokat, a gyapjas mamutot vagy a dodót. Kis biológusoknak kötelező darab a gyerekszoba falára!

Forrás: Lumadessa

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr923175441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása