Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Csináld magad gitárszett

2011.10.05. 09:32 felhasznalo

Nincs annál jobb dolog, mint amikor a szülő és a gyerek együtt munkálkodnak. Például együtt barkácsolnak valami olyasmit, amit aztán a gyerek a mindennapokban is kézbe vehet. A Loog Guitar készlet pontosan erre ad lehetőséget még azoknak is, akik egyébként nem vágnának neki a hangszerkészítésnek házilag.

A kínálatból háromféle gitártest közül választhatunk, a szett darabokban tartalmazza a háromhúros hangszerhez valókat. Amiket a gyerek és a szülő együtt szerelhet össze, különösebb hangszerkészítési ismeretek nélkül is.

Ráadásul a cég környezettudatos, így a gitárok olyan alapanyagokból készülnek, ami a környezetet nem károsította, és még arra is gondoltak, hogy a gyerekek idővel nőnek, így a későbbiekben a gitárok nyaka kicserélhető. Aztán ne csodálkozzunk, ha a gyerek kamaszkorában már profin tépi a húrokat!

Forrás: Loog Guitars

3 komment

Címkék: játék gyerek szülő művészet hangszer öko sk

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr33271142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bohusek 2011.10.05. 12:23:26

Kiváló! Én már csak a háromhúrosságot nem értem. Ne zavarjuk már össze szegény, évekig zenei képzéssel gyötört gyereket! Amúgy viszont KELL!

magyar-magyar szótár 2011.10.06. 04:34:57

@Bohusek: A gyártónak valahogy meg kellett oldani az a csomagolási problémát a disztribúcióban, miszerint a gitár nyaka kellemetlenül sok üresteret fog ki. Így viszont a vevő azt hiszi, hogy ez csináldmagad gitárszett (a gitárszett definíciója majd alul:) és megoldja a csomagolásmarketing gondját a gyártónak, "interaktív" is, a három húr meg nem szám, a vastag lett középre, nemmindegy? - hát ez egyáltalán nem a gitározásról szól, a papa se tud... Csak ez ja oooonyiroooo krejatív, ugye?

gitárszett: tok, pengető, heveder, húrkészlet , ha elektromos, akkor még a kábel és erőítő is. (combo ill. box)

Bohusek 2011.10.06. 08:10:00

Na jó, hát persze, hogy az eszkábálás a lényeg. De fél lábú Barbie-t sem árulnak! Bár lehet, hogy esélyegyenlőségi szempontok alapján kellene. Az EU igazán elrendelhetné már.
Tényleg nagyon jó, nem véletlenül AKAROOOM! (Az amúgy baj, hogy a blogon megjelenő dolgok 80%-át magamnak szeretném?)
süti beállítások módosítása