Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Ég a baba, ég

2011.11.23. 18:22 zaphodbb

Nem mondom, hogy értem, sőt, inkább nem is próbálom megérteni, hogyan jött az ötlet, hogy a kiszanált babákat ily módon hasznosítsa újra bárki is. Persze, felfogom viccesnek és akkor máris karácsonyi ajándékba adnám hasonlóan abszurd humorú szülőtársaimnak - Cyr például odáig lenne egy ilyenért -, és még magamnak is spájzolnék be belőle.

Az üzenet, ha művészetként kezeljük, nem humorként, akkor egyértelműen az, hogy gyermekünk a fény az éjszakában avagy mint világító test működik a szürke hétköznapokban. Azért ez tipikusan az a kategória, amit otthon ne próbáljunk ki a lánygyermek kedvenc babájával, mert nem biztos, hogy felhőtlenül fog örülni a végeredmények.

Forrás: Terminal3Design

Szólj hozzá!

Címkék: design játék kiegészítő fény lámpa abszurdisztán dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr533404456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása