Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Kugli újratöltve

2012.01.11. 08:42 szuperapu

Vannak egyszerű játékok, amik ugyan stabilan képviseltetik magukat a világ összes játékboltjának kínálatában, valahogy nem tudnak újat mutatni. A bejáratott státusz átcsap unalomba, vagy pedig egy designeri túlkapás okán ama ló másik oldalán találjuk magunkat. Ilyen tárgykör teszem azt, a kugli, viszont amit a japán Chigo oldalán találtam, az párját ritkító megoldás.

Egyszerű és természetes. Mondhatni, nem távolodtak nagyon el a kályhától, de mégis pofásra sikeredett a dolog. Szerintem dekorációnak is beillenek, bár a juttazsák is megérdemel egy plusz pontot, vétek lenne abban tartani. A golyó maga számomra rejtély, mind az anyagát, mind technológia ok-okozati összefüggéseit tekintve, de megoldásokat szívesen veszek ez ügyben alant a kommentek között.

Forrás: Chigo

Szólj hozzá!

Címkék: design játék sport gyerek dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr303533737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása