Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

King Kong és a toronyház

2012.01.19. 08:19 felhasznalo

Ugye, mindenkinek megvan a klasszikus jelenet? King Kong mászik felfelé az Empire State Building-en, hatalmas mancsában szorongatja szívének választottját, a szép szőke színésznőt, miközben szúnyogokként keringenek körülötte a nő megmentésére igyekvő repülők.

Szerintem tuti befutó egy jelmezversenyen az, aki mindezt magára aggatja. És nem lehetetlen! Kell hozzá egy jó nagy és két kisebb kartondoboz, szürke anyag - amire ha akarunk, még ablakokat is vághatunk, majd karácsonyfaégőkkel még fényt is csempészhetünk beléjük -, egy félig felapplikált baba, aminek a feje helyén a gyerek feje jelenik meg. Végül pedig egy gorilla, amit elkészíthetünk sk is, de én biztos, hogy az itthon található plüssgorillát használnám.

Abszolút uniszex, poénos és inkább iskolásoknak ajánlanám!

Forrás: Costume Pop

Szólj hozzá!

Címkék: farsang gyerek ünnep szülő ruha kreativ idea jelmez sk gyerektrend

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr33575401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása