Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Fogatlankák

2012.04.21. 08:58 felhasznalo

A fogváltás már közel sem olyan vészes időszak, mint a tejfogak előbújása - konkrétan kész voltam tőle, annyit bőgött a kölök. Igazából úgy 5 éves kortól minden gyerek büszkeségtől dagadó mellel mutogatja a foghíjait meg a kezében kuporgó kihullott-szedett-tekert fogacskát. Amit egyesek fogtündérrel jutalmaznak - mondjuk én nem -, de fix, hogy legalább az elsőt örök emlékként jól elpakolják - még én is.

No, erre az elpakolásra lehet kapni a Kerorin Baby pofás kis fogtartóit, mert hát a gyufásskatulya nem trendi, ciki lenne abban őrizgetni, majd évtizedek múlva elővenni és mutogatni anya-apa első kihullott fogát az unokáknak. Elvakult szülők szinte az egész fogsorra valót is megvásárolhatják.

Forrás: Kerorin Baby

Szólj hozzá!

Címkék: kiegészítő gyerek szülő anya apa tárolás

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr934462010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása