Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Szúrós kanapé

2012.05.03. 14:02 szuperapu

Olykor az internet bőségszarujából elénk vetődnek olyan kereskedelmi termékek, amelyekkel, bár feltételezhetően nem kiskorúakat céloztak meg elsődlegesen, annyira komolytalanok, hogy máshol nem tudom elképzelni őket, mint egy kiskamasz szobájában. Ezeknek a készségeknek lehetne a címerállata az alábbi kanapé, és a hozzá opcionálisan megvásárolható puff.

Egy jól kidolgozott geg, de annak kimondottan jó, szinte látom magam előtt a meglepett nagyszülőket, amikor az unokájuk hellyel kínálja őket saját kis territóriumában. De nem csak a (hosszú távon) kissé idétlen poén miatt gondolom, hogy felnőtteknek ellenjavalt lenne. Ilyen bútort életvitelszerűen használni csak a serdülők fiziológiája mellett tartom elképzelhetőnek. Persze heverészni, hencseregni, punnyadni és kézikütyüt nyomkodni biztos jól lehet rajta..., (és a kistesó is biztonságban van - ami a sarkokat és éleket illeti).

cactus01.jpg

cactus03.jpg

cactus02.jpg

cactus04.jpg

cactus05.jpg

cactus06.jpg

cactus07.jpg

Forrás: Cerruti Baleri

1 komment

Címkék: abszurdisztán kanapé kamasz gyerekszoba ülőke babzsák

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr144486286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.05.03. 23:06:00

Mindenesetre vicces egy darab... :)
süti beállítások módosítása