Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Lego Pokol

2012.05.17. 17:59 zaphodbb

Legoból bármit lehet építeni, ez újfent bebizonyosodott, amint szembejött Dante Isteni színjátékából a Pokol 9 köre. Tulajdonképpen bámulatos, hogy egy gyerekjáték mikre ihleti az embereket.

Mihai Marius Mihu, aki nemes egyszerűséggel foglalkozására nézve Lego művész, fogta magát és megjelenítette a híres mű összes kínszenvedésének helyszínét. Tette mindezt ráadásul úgy, hogy magát a könyvet nem olvasta, csak kis kivonatokat a neten fellelt anyagokból, szerinte azért, hogy így új szemszögből tudja bemutatni a Poklot, szerintünk meg nem akart megbirkózni a nem annyira könnyed nyári olvasmánnyal.

Forrás: Flickr.com - Mihai Marius Mihu

1 komment

Címkék: lego művészet kreativ

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr94522464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása