Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Képet a gyerekszobába 73.

2012.05.21. 08:26 zaphodbb

A képeket elnézve írhattam volna kérdőjelet a poszt címe után teljes lelki nyugalommal, mivel nem vagyok benne biztos, hogy ezeket a kissé ijesztő lényeket bárki is szeretné a gyerekszoba falára akasztani. Bár ijesztőségük mellett van bennük valami sejtelmes báj, amitől szeretni kell őket. 

Nem is annyira gyerekszobába készültek természetesen, mint inkább művészeti remekként kell őket kezelnünk. Travis Louie’s "The Creature Show" projektjének festményei kétségkívül elbűvölőek és egy varázslatos világba kalauzolnak el minket, ahol furcsa teremtmények között repdeshetünk egy kicsit a fantázia birodalmában.

Forrás: Roq la Rue

Szólj hozzá!

Címkék: művészet gyerekszoba képet a gyerekszobába

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr174523838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása