Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Készíts húzható állatot a gyereknek!

2012.06.05. 08:30 felhasznalo

Abban nincs vita, azt hiszem, hogy egy gyerekszobában az egy négyzetméterre jutó plüssállatok száma keményen meghaladja azt, amit felnőtt ember ép ésszel még tolerálni képes. A Facebook oldalunkon már kiderült, van olyan olvasó, aki a plüssállatok népsűrűségét úgy csökkentette, hogy a padlás hőszigetelésére használta fel a szőrös kedvenceket, ám most találtam még egy olyan lehetőséget, amivel kicsit ritkíthatunk, de legalábbis változtathatunk ezen a felálláson. Készítsünk a szimpla dögökből cuki húzható kedvenceket!

Kell hozzá drót, falap, kerék, fúró, fűrész, takkeroló és még pár egyéb dolog, Google Fordító meg - ha nem is tökéletes, de továbbra is - a barátod, íme egy holland oldal remek ötlete és elkészítési útmutatója a projekthez.

És ha már itt tartunk, bizony bennem összedőlt volna a világ, ha a DIY nagyasszonya, Martha Stewart nem tartana a tarsolyában egy hasonló ötletet. A különbség annyi, hogy ő nem az otthon mindenfelé elfekvő plüssöket vette kezelésbe, hanem papírmasé-készítésre buzdítja olvasóit. De az eredmény megéri az erőfeszítést meg a próbálkozást, az tuti.

Forrás: 101woonideeen és Martha Stewart

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek szülő anya apa kreativ idea sk

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr394566206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása