Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Mindentudó zenedoboz

2012.06.18. 14:33 felhasznalo

Igazán csinos és gyerekszobába illő darab a német gyártmányú Hörbert, a fából készült mp3-lejátszó - ráadásul olyan körültekintően készítették el, hogy már-már nem is találnék belekötni valót. Példának okáért kézzel készült, csupa olyan anyagból, melyek toxinmentesek, így nyugodtan odaadhatók a kölöknek. Kezelése is igazán gyerekjáték: a rajta lévő 9 színes gombhoz a szülő feltölthet nyilván ugyanennyi különálló anyagot - zenét, hangoskönyvet ízlés szerint -, a további két gombokkal a kölök előre- és hátratekerhet ezekben.

Az uszkve egy kilós szerkezet még egy kisebb gyerek izomzatát sem veszi jelentősen igénybe, a fülére pedig az a kapcsoló vigyáz, mellyel a szülő meghatározhatja a masina hangerejét. Hogy CD és egyéb adathordozó ne szenvedjen károsodást, a zenegép beépített memóriáján tárolja a hanganyagokat. Tulajdonképpen mindent tud. De azért én nem örültem volna neki, ha ovis korában a gyerek nélkülem hallgatott volna bármit is.

horbert1.jpg

horbert2.jpg

horbert3.jpg

horbert4.jpg

Forrás: Hörbert

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek gép csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr404591338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása