Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Giccs az égen

2012.06.28. 09:39 szuperapu

A nyári vízparti időtöltés egyik módja lehet szeles kissé borult időben a sárkányeregetés. Sok szép és művészi igényű kite található a világhálón, mindenki megtalálja a neki valót, mind a kinézet mind a gyakorlati igények mentén haladva. A kertet és az eget benépesítő kétszemélyes csapat, a Fredericks & Mae - azaz Jolie Signorile Mae és Gabriel Fredericks Cohen - négy darabos hagyományos deltoid formájú kollekciója kicsit giccses, de a célnak és a tradícióknak épp megfelel.

Az élénk szín ugyanis alapkövetelmény, az egyedi megjelenés meg az elvárható minimum. Szóval a csicsás megjelenés nem csak önmagáért való, vagy épp az ízléstelenség tobzódása. A virágos készség mintázata ráadásul nem szimpla nyomtatott illúzió, tényleg préselt virágok felhasználásával készült...

kite1.jpg

kite2.jpg

kite3.jpg

kite4.jpg

Forrás: Fredericks & Mae

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek művészet nyaralás kert

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr254616185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása