Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Gumiállatkát traktorbelsőből

2012.07.10. 14:41 Matty

Jelen posztom eredeti munkacíme az volt, hogy „Gumiállatkát a Gumiszobába”, de ez nem igazán illett volna blogunk profiljába. A bolondsággal nem bolondozok.

Dani fiam kapott csöpp korában egy farm-kezdőkészletet, állatokkal, traktorral, farmerrel, nagyanyóval teljesen felszerelve. Mivel egészséges fiúgyermekről beszélünk, értelemszerűen a mezőgazdasági vontató inkább lekötötte fölös és bőséges energiáit, mint a különféle lábasjószágok. Ez utóbbiak bizony mentek vissza a nagybani játékládába.

Én azonban a lenti gyönyörűséges tárgyakat meglátva fejben megfordítottam a dolgot. Mi lenne, ha a traktort szanálva, illetve reciklálva jutnánk hozzá gyermekünk zoológiai barátaihoz? Cikkem főszereplői egyébként egy újrahasznosítással foglalkozó társaság, a Rika termékei.

A képeket elnézegetve azért felcsillan néhány kihívás: Egyrészt, gumit varrni gyakorlott és erős ujjakat kíván. Másrészt, a megfelelő alapanyag beszerzése és előkészítése is rejt nehézségeket. Ezzel kapcsolatos ötleteiteket várjuk kommentben, vagy a Facebookon.

diy_girafa1.jpeg

diy_elefante1.jpeg

Forrás: rika

4 komment

Címkék: design játék kreativ öko recycle sk

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr234638267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geegee · http://eszakonelunk.blog.hu 2012.07.11. 04:56:10

Jó ez nagyon, csak a belsőgumik elég büdösek szoktak lenni...(kocsié, bringáé...) Bár lehet, hogy van rá valami vegyszer.

Matty 2012.07.11. 09:05:04

@geegee: Én azt gondolom, hogy inkább a büdös (gyerekkoromból azért ez annyira nem rossz élmény), mint a vegyszerek. de, ha tudsz valamilyen módszert, amivel veszélytelenül lehet szagtalanítani a gumit, kérlek, oszd meg velünk!

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2012.07.11. 09:32:42

@geegee: Tuti, hogy van valami módszer, kerékpár belsőkből rengeteg mindent készítenek: ékszer, öv, táska. És kicsit sem büdösek.

geegee · http://eszakonelunk.blog.hu 2012.07.11. 15:19:35

@Matty: Nem tudok, sajnos.
@felhasznalo: Szerintem is lehet.Gondolom, áztatni kell valamiben egy ideig.
Bár sok belsőgumiban van egy ilyen fehér por-szerűség, olyan púder finomságú, lehet csak annak van szaga...
süti beállítások módosítása