Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Koreai gyökerekből született védelem

2012.07.13. 18:23 felhasznalo

A kamkam gyerekbútor kollekciója mögött meghúzódó filozófia a gyártó bevallása szerint az volt, hogy a koreai hagyományokra - modern, újragondolt formában - felhívják a tisztelt publikum figyelmét, de közben olyan bútorokat állítsanak elő, melyek nemcsak praktikusak és kényelmesek, de szépek és játékosak is. Így született meg a "Protection" vagyis Védelem kollekció, amely az egytől-egyig sokoldalú, többfunkciós Duriban asztalból, a Ban-Jang szekrényből, a Gicha tárolós ülőkevonatból és az Ahye gyermekágyból áll.

Ugyanis ez az a bútorcsalád, amelynél tényleg figyeltek arra, hogy a kölöknek ne eshessen baja használat közben. A szélek és sarkok nem élesek, hanem lekerekítettek, és minden egyéb biztonsági szabványnak megfelelnek. Persze, ne legyenek illúzióink: bármelyik gyerek képes ennek ellenére simán betörni a fejét vagy odacsípni az ujját, tökmindegy, hogy anya-apa milyen óvintézkedéseket tesznek.

Mindemellett a felépítésen, az alapanyagokon, a formákon és vonalakon mind tetten érhetők a koreai esztétikai hagyományok.

kamkam1.jpg

kamkam2.jpg

kamkam3.jpg

kamkam4.jpg

kamkam5.jpg

kamkam6.jpg

kamkam7.jpg

kamkam8.jpg

kamkam9.jpg

kamkam10.jpg

kamkam11.jpg

kamkam12.jpg

Forrás: kamkam

2 komment

Címkék: design gyerek asztal tárolás jármű kollekció ágy szekrény gyerekszoba csecsebecse kisbútor ülőke

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr324650363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Happy trolling, asshole! 2012.07.13. 22:34:25

Milyen gyökerek vannak ebben, te gyökér?! Elképesztő milyen szar posztok kerülnek ki a címlapra...

Miss Nicky 2013.08.26. 09:56:19

Hol lehet ezeket a szerkenyeket jatekokat megvenni? Es mennyibe kerulnek?
süti beállítások módosítása