Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Csak élénken!

2012.07.24. 08:54 felhasznalo

Nincsenek nagy titkok a Ten ruhakollekciói mögött: Catherine Felstead csak azért kezdett bele néhány éve a ruhatervezésbe, mert nem talált a gyerekeinek egyszerű, ám színpompás ruhákat. Hitvallása szerint nem akarja a gyerekeket kisméretű felnőttként kezelni, a tervezéskor célja az, hogy a gyerekek mozgás és játék közben is szabadnak érezhessék magukat ruháiban. A tervezőnő egyébként ezt le is szokta csekkolni, mikor hetente 2-3 alkalommal brüsszeli üzletében ki is kéri a gyerekek véleményét.

Bár már nem vagyok gyerek, nekem nagyon bejönnek ezek a cuccok. Imádom az élénk színeket, az egyszerű szabásvonalakat, és tetszik, hogy a ruhák között vannak nagyon elegáns-specifikus darabok is, nagyon csajosak és nagyon sportosak is. Nálam tízből tízes!

ten1.jpg

ten2.jpg

ten3.jpg

ten4.jpg

ten5.jpg

ten6.jpg

ten7.jpg

ten8.jpg

ten9.jpg

ten10.jpg

Forrás: Ten

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek ruha lány kollekció fiú gyerektrend

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr1004672386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása