Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Úton

2012.09.24. 10:26 szuperapu

A rózsaszín robogón tovasuhanó nett úrilány képe nálam egy olyan toposz, ami felé nem lehet elég korán elindítani a velünk egy háztartásban lévő nőnemű kiskorúakat. Ennek a terelgetésnek lehet az egyik finom, ámde direktbe megfogalmazott eszköze az alábbi készség. Tudom. Nagyon műanyag és nagyon rózsaszín. De a szocializáció egy rögös út, és ennek az áldozatnak meglesz még a gyümölcse... Akinek pedig nagyon bántja a színérzékelő receptorait, ott a (bili)kék verzió. Mentségükre utazáshoz - mi máshoz - kiválóan alkalmasak, hiszen bőröndként is ugyanúgy funkcionálnak mint lábbal hajtós járműként. Szóval, mindenhová magával viheti kis tulajdonosa.

moped1.jpg

moped2.jpg

moped3.jpg

Forrás: Imaginárium

1 komment

Címkék: játék táska gyerek úton jármű

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr774799021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szindrana 2012.09.24. 12:19:58

szerintem szenzációs! és az a szocializáció, amiről beszélsz, úgy kell, mint egy falat kenyér. túl sok a nőiességével küzdő középkorú nő, akinek kamaszkorában tiltották az effélét (a nőiesség felé szocializálódást, nem a rózsaszínű műrobogót), és egy csomó pasi fizet érte :)
süti beállítások módosítása