Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Építsünk és kuckózzunk télen is!

2012.11.21. 13:15 tibtün

Minden gyerek szeret kuckózni, legyen az székek és takarók segítségével saját kezűleg épített bunker vagy készen vásárolt sátor, házikó. Ezekből már többet bemutattunk itt a blogon, főleg szabad ég alá tervezett darabokat. De most jöjjön egy, ami a borongós, ködös téli napokon a szobában is remekül felépíthető, feltéve, ha van egy szép nagy gyerekszobánk.

A Buildeez életnagyságú építő készlete jó megoldás lehet, amellyel garantáltan eltölt az egész család egy délutánt. A játék kézzel készült,  keményfából, és a tervezők ügyeltek arra is, hogy biztonságos legyen: az egyes részek nem hajlíthatók, nem törnek, és a gyártás során környezetbarát festéket használtak. Az építőelemek sokféleképpen variálhatók, egy takaró segítségével készíthetünk sátrat, de formálhatunk alagutat vagy akár repülőgépet is. 

kucko_fiu.jpgkucko_sator.jpgkucko_alagut.jpg

Gyártó: Buildeez

3 komment

Címkék: design játék gyerek gyerekszoba építő kuckó

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr864914661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lillatesó 2013.05.23. 12:23:40

Nagyon szeretnék egy ilyet a srácaimnak, nem tudod, nálunk hol lehet kapni? A neten nem találtam magyar vonatkozást. ELőre is köszi: L.

tibtün 2013.05.31. 10:34:31

Magyar vonatkozásról sajnos nem tudok, a gyártótól vagy az Etsy-n tudod megrendelni!
süti beállítások módosítása