Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Programajánló - Diavetítés a Tranzitban

2012.11.23. 09:49 tibtün

Amikor először olvastam a Tranzit Art Caféban megrendezésre kerülő diavetítés sorozatról, rögtön nosztalgikus gondolataim támadtak. Eszembe jutott, amikor gyerekkoromban a szomszéd gyerekekkel egy sötét szobában összekucorodva tátott szájjal néztük a diafilmvetítő segítségével megelevenített történeteket a falon. Biztos mindenkinek megvan az a jelenet is, mikor a film megolvadt a hőtől vagy befűzésnél elszakadt, és ilyenkor a vetítőt kezelő felnőtt vagy nagyobb testvér ollóval gondosan levágta a sérült részeket.

A Tranzit most ezt a rég elfeledett, közös mozizás élményét hívja életre: az eseményre szombat délutánonként kerül sor, minden alkalommal három történetet vetítenek le. A mesélők között találkozhattunk ismert személyiségekkel is, pl. Hajós Andrással és Gyárfás Dorkával. Tolmácsolásukban olyan mesehősök kelnek életre a vetítővásznon, mint Vackor, Gombóc Artúr vagy Mazsola.

tranzit_diavetites.jpg

A gyerekek közben játszhatnak is, vagy egy csésze kakaó elfogyasztása közben élvezhetik a kis hősök kalandjait. Amíg a gyerkőcök szórakoznak, nekünk is garantált egy fél óra, nyugodt kávézás! A program egész év végéig ingyenesen látogatható, a kezdés időpontjáról érdemes előzetesen a Tranzit honlapján tájékozódni.

Forrás: Tranzit Art Café

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek program anya apa

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr234914695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása