Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Ne bízzuk a véletlenre!

2012.12.03. 14:53 tibtün

Mikulás közeledtével a szülők egyre többször próbálják "Ha rosszul viselkedsz, nem hoz semmit a Mikulás!" felkiáltással jobb belátására bírni rakoncátlan csemetéiket. Vannak gyerekek, akik ettől megszeppenek, vannak, akik nem. A megszeppentek tábora szeretne épp a legkevésbé kockáztatni, ezért nekik ajánlom az interneten oly sok helyen fellelhető "Santa please stop here" Mikulást kérlelő dekorációs eszközöket. Testet ölthet tábla, poszter, vagy akár párna formájában is.

santa_please3.jpg

Akik egészen biztosra, akarnak menni, azoknak a megszemélyesíthető változatok tehetnek jó szolgálatot.

santa_please1a.jpg

santa_please.jpg

santa_please2.jpg

Szerintem egyik eszköz elkészítése sem túl bonyolult, - na jó, azért párnahuzat hímzésre nem vállalkoznék -, ezért merítsünk bátran ötletet a fentiekből, és készítsünk egyet a gyerekekkel együtt! Hátha közben megnyugszik a lelkük, hogy idén sem pucolják ki hiába a kis csizmájukat.

Forrás: Pink Umbrella Photography, Baby Experiences, Tiny Things, Not On The High Street

Szólj hozzá!

Címkék: kiegészítő gyerek ünnep hellókarácsony dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr724941378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása