Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Állati maszkok házilag

2013.01.16. 09:36 felhasznalo

Zseniálisan egyszerű, otthon is elkészíthető textilmaszkokat találtam a francia Petit Poulou blogon. Akár farsangra is elkészíthetjük egy kevés varrással - megkockáztatom, hogy tán még kézzel is menne, bár biztos tovább tartana a kivitelezés és nem biztos, hogy ilyen professzionálisra sikeredne -, akár hétköznapi, otthoni használatra is. Mert semmi sem olyan fantasztikus élmény úgy 3-5 évesen, mint kilépni a magad kis gyermeki létéből és mondjuk egy félelmetes és rettenthetetlen oroszlán, vagy egy bölcs, türelmes bagoly bőrébe bújni. Ha csak pár óra erejéig is.

Elkészítési útmutatót és sablont a forrásban megadott linken találtok, a poszt végén.

allatmaszkok.jpg

Forrás: Petit Poulou

Szólj hozzá!

Címkék: farsang gyerek ünnep kreativ textil sk csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr175020153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása