Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Gyereknek barát, asztmának ellenség

2013.01.25. 09:48 felhasznalo

Nem öröm az senkinek, ha a gyerek asztmás. Egy pici gyereknél borzasztó pánikot érezhet a szülő egy-egy roham esetén - hát még a kicsi maga -, de szerencsére azért az esetek nagy többségében a gyerek növekedésével a tünetek enyhülnek, esetleg el is múlnak. Az is mák, hogy ma már korszerű gyógyszerekkel és egyéb praktikákkal megelőzhetők vagy gyorsan kezelhetők a rohamok. Például egy jó inhalátorral - mert nem muszáj, hogy ami hasznos, az csúnya is legyen. Akár lehet szép is, gyerekszemnek is kedves barát, de az asztmának ellenség.

Erre jó példa Phornpavee Saiyavath Nebbie fantázianevet viselő, hordozható inhalátor-koncepciója. A cél az volt, hogy egy olyan készüléket tervezzen, mely alapvető funkciója mellett hordozható és elemmel is működtethető - hogy gyorsan csatasorba lehessen állítani -, a gyerekek számára barátságos képet mutasson és ne rémítse halálra, és hogy könnyedén fel lehessen tölteni a szükséges gyógyszerekkel. Hogy bármikor, bárhol azonnal segítséget nyújthasson a gyerekeknek és a szülőknek.

nebbie_02.jpg

nebbie_01.jpg

nebbie_04.jpg

nebbie_03.jpg

Az ötlet tetszik, a kivitelezés részemről csillagos ötös, már csak egy lelkes gyártóra lenne szükség.

Forrás: Carbonmade

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek kórház egészség gép csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr545041468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása