Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Narancssárga orrszarvú

2013.02.19. 09:11 Amaranta Ursula

Sosem értettem, hogy a felnőttek által kultivált, és néha azért a gyerekek által is kedvelt forma- és színegyeztető játékokból miért csak mértani alakzatos változatokat lehet kapni. Annyira fantáziátlan kockákat és hengereket dobálni a megfelelő nyílásba.

Annál izgalmasabb a DwellStudio állatos forma- és színegyeztetője. Vidám, élénk színű, stilizált állatfiguráival akár külön is lehet játszani. A doboz meg tulajdonképpen egy egyterű állatkert, ahol a lakók békésen eléldegélnek anélkül, hogy felfalnák egymást.

Ez a szett talán nem annyira a fejlesztésről szól, mint inkább a játékról, és Vekerdy Tamástól tudjuk, hogy a gyerekeknek semmi másra nincs szükségük a megfelelő fejlődéshez, csak szabad játékra.

Kép3_1.png

Kép2_3.png

Kép1_1.png

Forrás: DwellStudio

1 komment

Címkék: design játék gyerek

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr655086538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

simitimi11 (törölt) 2013.02.19. 19:29:11

jó 20 évvel ezelőtt, unokatesóméknak volt ilyen (még talán meg is van), műanyagból... imádtuk... :)
süti beállítások módosítása