Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Bölcsek papírból

2013.02.27. 14:47 tibtün

A Mibo bájos papírfiguráit én akkor vetném be a gyerek szórakoztatására, ha éppen bennragadtunk a lakásban, pl. esős napokon vagy betegség esetén. Icipici barkácstevékenység szükségeltetik hozzá, amihez ollót, vonalzót és egy kis ragasztót kell előkészítenünk. Az állatkák kiterítve, A4-es, újrahasznosított papíron érkeznek, az elkészítésre vonatkozó  útmutatóval együtt. Ha túl vagyunk a "munkán", és közösen megalkottuk a kis figurákat, jöhet a szórakozás: kitalálhatunk egy jó kis bábjátékot vagy dekorálhatjuk is a szobát a kis papírállatkákkal. 

Íme a kedvenc, a bölcs srácok:

Wise_Guys_grande.jpg

Turisták:

Jetsetpets_grande.jpg

Tengeri lények:

The_Marine_Team_SM_grande.jpg

Az erdő lakói:

Forest_Friends_large.jpg

A dzsungel hősei

mibowb_grande.jpg

Forrás: Mibo

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: kreatív játék gyerek gyerekszoba dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr645100828

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Zsiráfot rágcsálni jó! 2013.03.05. 13:40:05

Márka: Sophie la Girafe SO'PURE rágóka Gyártó: Vulli Nem túlzás azt állítanom, hogy Sophie, a zsiráf, az egyik legnagyobb népszerűségnek örvendő játék volt kisbabáim első hónapjaiban. Ez a lelkesedés aztán 1 éves kor táján ugyan alábbhagyott, de ha e...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása