Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Etsy.com - Ha a házimanók jó munkát végeztek

2013.03.08. 09:28 felhasznalo

Nálunk egy külön szatyorban gyűlnek a mosás és száradás után pár nélkül maradt zoknik, időnként megpróbálom aztán összepárosítani őket, de mindig van egy jó pár darab, aminek sosem lesz meg a másik fele. Tuti, hogy házimanók garázdálkodnak nálunk, és vélhetően a mosógépben laknak.

Persze, az ilyen zoknikból készíthetnék nyuszit vagy egyéb zokniállatot - annak idején egy egész posztot szenteltünk a fél pár zoknik dicséretének -, de az se semmi, amit a KS Design művel: ők bizony szőnyeget varrtak a zoknikból. Nyilván az aljára kell csúszásgátló, de mekkora ökotudatos-recycle szemléletű húzás már ez! Le a kalappal! (Zoknival nem lenne annyira ildomos.)

zokniszonyeg1.jpg

zokniszonyeg2.jpg

zokniszonyeg3.jpg

zokniszonyeg4.jpg

Forrás: Etsy.com - KS Design

1 komment

Címkék: design ruha kreativ szőnyeg idea öko recycle textil etsy

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr265121262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pierr Kardán 2013.03.08. 23:20:53

Az ötlet nem rossz, de ezek nem pár nélküli zoknik...
süti beállítások módosítása