Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Ha akarom, asztal, ha akarom, szekrény

2013.09.11. 09:53 tibtün

A Picapino egy madridi székhelyű kis asztalos műhely, amely nagy hangsúlyt fektet a megrendelővel történő aktív kommunikációra. A bútorok az ügyfél elképzeléséből kiindulva közös ötletelés és folyamatos egyeztetés során születnek meg, ezáltal biztosítva minden darab egyediségét. A munkák között sok gyerekbútor is megtalálható.

Bármelyiket elfogadnám, de a leginkább ez a sárga, több funkcióval bíró darab tetszett meg: ha akarom, íróasztal polccal, ha akarom, szekrény. A szekrény előlapja egyben az asztallap is, ami, ha épp nem alkot a gyerek, felhajtható, ily módon nagyszerűen elrejti a polcokon esetlegesen megbúvó rendetlenséget is. Összecsukott állapotban nem igényel nagy helyet, ezért mini gyerekszobákba vele, most azonnal!

escritorio1.jpg

escritorio3.jpg

escritorio2.jpg

escritorio4.jpg

Forrás: Picapino

2 komment

Címkék: design asztal praktikus rend tárolás szekrény gyerekszoba kisbútor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr895482624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vitalis06 2013.09.11. 19:12:21

azért megnézném amikor a gyerek az asztallapra nehezedve feláll a széken. vagy rámászik, mert a polcról akar valamit levenni. úgy letörik/kifordul az asztallap mint a pinty.
legalább valami gurtnival felköthetnék az asztallap végét a hátlaphiz

úgyiselfelejtem 2013.09.11. 20:49:06

Ne túl új az ötlet.
Én egy lehajtható (bár)szekrény ajtaján tanultam végig a gimnáziumi éveket, majd' 20 éve.
süti beállítások módosítása