Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Szerezz zenét vonattal!

2014.01.17. 15:50 Bohusek

A Quirky álltal megalkotott, Sound Track névre hallgató, első ránézésre "csak" hagyományos fa vonatnak tűnő játék kicsit magasabb szinten szárnyal, mint az itthon is népszerű svéd testvére. A síneken végighaladó jármű ugyanis a tologatás következtében a klasszikus zenélő dobozok elve mentén hangokat, dallamokat szólaltat meg. 

Az előre lekottázott, kis méretű füzetben mellékelt ismert dallamokat könnyedén lejátszó virtuózok mellett a jövő zeneszerző-masiniszta nemzedékét is kinevelheti a játék, amely szabadon hagyja a hangok beállításának lehetőségét a felhasználók számára. Az ötlet gazdája, Ricardo Seola sem egyszerűen egy hangok, zajok kiadására alkalmas játékot akart fejleszteni, hanem a különböző játékhangszerek tengerében egy aktív és kreatív szerzőket mozgósító eszközt szeretett volna megalkotni. 

És habár kétségeim vannak afelől, elég-e ennyi a zenei zsenialitás előbukkanásához, egy biztos, a játék furulyánál egyértelműen szülő barátabb eszköznek tűnik.

train5.jpg

Product__Secondary_01.jpg

Product__Secondary_03.jpg

Product__Secondary_04.jpg

Train2.jpg

És hogy biztosan értsük, miről is van szó. Persze magát a használatot pont nem mutatja be a tervező, de sebaj.

Forrás: Quirky

Szólj hozzá!

Címkék: design játék művészet hangszer jármű minimalista

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr735747027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása