Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Képet a gyerekszobába - Ketchup on Everything

2014.02.10. 11:35 tibtün

Képet a gyerekszobába rovatunk következő szereplője a Ketchup on Everything, amely mögött egy londoni grafikus fiatalember áll. Az '50-es, '60-as évek mesekönyvei és régi képeslapok inspirálják, innen a csipetnyi retro báj, amely átitatja az egyébként jellemzően modern munkáit.

Kedves állatfigurákat ábrázoló és megszemélyesíthető printek is vannak a kínálatban, amelyre kérésre rákerül az ifjú tulajdonos neve és születési dátuma is. Nagyszerű és egyedi ajándék lehet, ha ismeretségi körünkben bővül a família, egyben a babaszoba dekorálásához is hozzájárulhatunk.

S2s.jpg

M4s.jpg

F2s.jpg

D2s.jpg

I2s.jpg

O3s.jpg

L3s.jpg

W3s.jpg

Forrás: Ketchup on Everything

Szólj hozzá!

Címkék: kép gyerek baba gyerekszoba dekor képet a gyerekszobába

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr885802991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása