Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Gyümölcssaláta a falon

2014.03.10. 09:25 tibtün

Úgy tűnik, mostanában üldöznek a gyümölcsök: múlt héten írtam már alma és körte formájú babaházról, most pedig egy gyümölcsös tapétasorozatot hoztam Jane Reiseger ausztrál illusztrátortól.

Jane kollekciója színes, üde és derűs, a játékosságát jelzi, hogy mindegyik design kapott egy mókás nevet is: Mr. Pear, a körte, Ringo, az alma, Miss és Missy, a görögdinnyék, Ana, az ananász és Cheri Cheri, az egymásra nevető cseresznyeszemek. A Tutti Fruiti pedig egy mix a fentiekből, ha választásunk erre esik, egy vidám gyümölcssalátával tapétázhatjuk ki a gyerekszobát.

Pear.jpg

ringo-the-apple.jpg

watermelon.jpg

Jane-Reiseger_ana.jpg

cheri-cheri.jpg

Jane-Reiseger_TF.jpg

Forrás: The Wall Sticker Company

Szólj hozzá!

Címkék: design fal tapéta gyerekszoba dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr895845928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása