Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Ébresztő!

2016.07.08. 09:17 tibtün

Nálunk nagy változás lesz ősszel, a gyerek iskolába megy. Ahová bizony időben be kell érni, a korai kelés és készülődés egész biztos nagy kihívás lesz mindenki számára.

A helyzet komolyságát és fontosságát aláhúzandó érdemes lenne beszerezni egy ébresztőórát. Amolyan gyerekre szabottat, színeset, játékosat. A KOOKOO-nál találtam egy állatos fajtát, ami gyengéd és természetes ébresztést ígér. Este, lefekvéskor öt különböző állat közül választhatja ki a pulya, hogy melyikkel aktiválja a reggeli ébresztőt.

kidsalarm_sarga.jpg

kidsalarm_zold.jpg

Ez lehet egy jó kis esti rituálé, amely játékos formában segíti őt felkészülni a következő napra. Analóg kijelzője jól jön a kis és nagy mutatók szerepének tisztázásakor, és az óra leolvasásának megtanításakor is.

Forrás: KOOKOO

Szólj hozzá!

Címkék: kiegészítő gyerek alvás iskola dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr508869056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása