Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Szörny Rt. 2.0

2008.03.14. 07:47 felhasznalo

Nem hiszem, hogy lenne olyan család, akik ne ismernék a Szörny Rt. rajzfilmet. Sulley és Mike, valamint több veterán kollégájuk sok gyermek kedvence lett. A valódi Szörny Rt., pontosabban a Szörnygyár profilja azonban nem a szakszerű ijesztgetés és kacagtatás, hanem a legsokfélébb és legrémisztőbb szörnyfejek megalkotása.

Három jóbarát fejéből pattant ki az ötlet Kanadában, hogy ezerféle plüssrettenetet készítsenek, akik majd apró termetű gazdáik legjobb barátjává válhatnak. A kínálat tényleg kifejezetten széles, találni köztük egészen félelmetes és kevésbé ijesztő figurákat is. Személyes kedvencem Colin lett, a bumfordi formájú, gülü szemű lény, aki imád videójátékokat játszani és a jövőn merengeni.

Ő itt Colin. A társait hajtás után nézheted meg.

Forrás: Monster Factory

2 komment

Címkék: design játék gyerek textil

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr58379387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

narie 2008.03.14. 11:29:17

Szeretlek Colin :-)))

joco78 · http://tavolazsiatol.blog.hu 2008.03.21. 13:55:54

Visszatérő látogató vagyok, ez a bejegyzés a kedvencem. Vennék is ilyen izéket, de 30-40 font darabjuk. Jó apa vagyok, de annyit nem ér a büdös kölyök!
süti beállítások módosítása