Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Nagymamakorú gyerekszékek

2009.02.19. 19:03 felhasznalo

Ha szívesen elmerengsz a régi emlékeken, és külön élvezettel gondolsz gyermekkorod ülőbútorai, akkor a Molly-Meg oldalát meg kell nézned. A cég gyerekszékekre specializálta magát, de nem akárhogy: kizárólag régi, a 20. század második feléből származó, eredeti designer darabokat tartanak.

Alexander Begge Atomic Casalino elnevezésű darabja, Harry Bertoia produktuma vagy az eredeti Krueger szék mind olyan darab, amelyik meghatározó eleme lehet egy szobának. Természetesen, az áruk nem túl olcsó, de ha ezek a székek túléltek 40-60 évet, nyilván még egy pár nemzedéket simán kiszolgálnak.

 
 
 
 
Forrás: Molly Meg

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek szék gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr71951851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása