Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Ajtóban ajtó

2009.02.24. 18:03 zaphodbb

Szenzációs ötletet találtam a Kidtropolis nevű oldalon, amit legszívesebben most azonnal megvalósítanék itthon is, az az egy a bökkenő, hogy nálunk a szobákon üveges ajtók vannak. Afranc.

A lényeg, hogy kreatív emberek vágtak egy kis ajtót a nagy ajtóba, amin be tud bújni a gyerek. A továbbfejlesztett verzióban már külön nyílik az ajtó felső része, így anyu be tud nézni, ellenőrizendő, hogy a gyermek miért van gyanúsan csendben, anélkül, hogy az ajtó előtt tornyosuló plüssállat halmokat arrébb kéne taszigálnia az ajtó nyitással. A hajtás után ilyen ajtókat is megcsodálhattok.

A színeknek és témáknak csak a fantázia szab határt, szerintem akinek tömör fa ajtója van és ügyes férje jó fűrésszel, az alakítsa át de hirtelen. Ha tehetném a lányok ajtaja holnapra így nézne ki:

További ajtóötleteket itt találtok: Kidtropolis

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr63962775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása