Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Fürdő gyerekeknek

2009.06.05. 09:58 felhasznalo

És azoknak a felnőtteknek, akik még vannak annyira játékosak, merészek, hogy tudják értékelni Agatha Ruiz de la Prada fürdőszobai kollekcióját. Én bírom ezt a nőt - bár eddig elsősorban ruháival és cipőivel lopta be magát a szívembe -, épp annyira őrült és excentrikus, amennyire az dukál, az meg, amit a színekkel művel, mesteri. A formákkal általában nem bajlódik, egyszerűek, lekerekítettek, bár itt erre is látunk ellenpéldát, pl. a virág és a szívecske mosdóval, ugyebár. Egy biztos: egy ilyen fürdőben való indítással egyszerűen lehetetlen, hogy szar legyen a napunk, és ne kunkorodjon felfelé a szájunk széle.

Szóval, ha lenne egy hodálynyi házam meg egy vagonnyi pénzem, biztos kapna a gyerek egy ilyet a szobája mellé, hogy pacsálhasson kedvére. Szerintem ki is szolgálná, míg el nem költözne, nem hiszem, hogy egy kamasz igényeinek ne felelne meg ez a merészség, bátorság és barátságosság.

 

Forrás: OVERGroup

3 komment

Címkék: design gyerek fürdés fürdőszoba kisbútor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr191157769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hannahmama 2009.06.05. 11:34:15

Ez valami gyönyörű! Jaj de sajnálom ilyenkor hogy nem vagyok gazdag és nincs a gyerekemnek külön fűrdője :( de a remény hal meg utoljára! Káprázatos az össze!

krisztallit73 2009.06.05. 17:38:38

Hát én a füzeteit keresem, de sehol sem lehet kapni (4 színű A5 spirál, kitéphető lapokkal) Jó kis fürdőszobák:-))

mcs · http://paralelart.wordpress.com/ 2013.09.02. 12:38:22

meglehetősen unpraktikus összeállítások. látszik, hogy szerencsére csak render és nem működő, megépült fürdőszobák. :)
süti beállítások módosítása