Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Képregénybe léptem

2009.10.09. 18:09 zaphodbb

A MAGIS nevét ismerjük, volt itt már sokféle szépség tőlük, mint például a váras terítő vagy a festmény-szőnyeg, és ne felejtsük el a cica-kutya ülőkéiket se. Kreatív és különleges munkák kerülnek ki onnan, emiatt érdemes a magunkfajta desing-őrült bloggereknek visszanézni a honlapjukra olykor-olykor, az újdonságokért.

Most is ezt tettem, és milyen jól tettem. Így bemutathatom nektek a Javier Mariscal által tervezett Villa Juliát, ami szerintem a maga egyszerűségében zseniális. Olyan, mintha egy képregényből húzták volna elő, elbűvölő a formája és a mintája is, kifejezetten bejön, hogy ilyen gyerekesnek ható rajzok vannak rajta.

Kartonpapírból készült, úgyhogy csak beltéri használata javasolt, viszont emiatt könnyebb  áthelyezni bárhová, ahol épp elfér, mint impozánsabb, fából készült társait. Papír mivolta és a fekete-fehér design pedig arra hívja fel a gyereket, hogy használja a fantáziáját és dekorálja tovább: színezze, ragassza tele matricákkal, és rajzolja össze meg vissza ezt a varázslatos kis házikót.

Forrás: MAGIS

Szólj hozzá!

Címkék: design játék gyerek játszóház gyerekszoba dekor kuckó

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr641430715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása