Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Kukucs

2010.11.08. 12:06 szuperapu

A bejárati ajtókon lévő kémlelőnyílás szinte kiabál a vicces dekorációért. Persze, mind humorában, mind megjelenésében finoman visszafogottat alkotni nem egy egyszerű feladat, de a Cocoboheme kínálatában talált fa kiegészítők minden ez irányú igényt kielégítenek.

Azt a nyilvánvaló ziccert, hogy a kukucskáló, mint szem legyen beépítve, ők sem hagyták ki, de a kacsintó bagoly még így is mindent visz. Nekem, személy szerint, nagyon tetszik a felhasznált anyagok és a megmunkálás összhangja. A megjelenésük annyira természetes és annyira szerény, hogy még azt is elképzelhetőnek tartom, hogy a hazai lakótelepi viszonyok között sem kélne lábuk.

Forrás: Cocoboheme

2 komment

Címkék: design kiegészítő kreativ idea dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr322422498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2010.11.09. 16:37:33

@zaphodbb: avagy must have, hogy egy másik szép szófordulattal éljünk, mi?:)
süti beállítások módosítása