Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Dzsungelharcosok

2011.01.21. 19:17 szuperapu

Jordi Rabal portfóliója a csokoládén túl további kincseket is rejt a kedves internetező gyerekek számára. Mégpedig olyasmit, ami - az esetében szokásosnak nevezhető - játékos vizuális csavar okozta derültségen túl pedagógiai potenciált is hordoz magában.

Az alábbi dzsungelharcos egység műanyag katonái ugyanis kis tápoldat adagolójuk segítségével, meg némi szülői ráhatással rávezethetik az arra fogékony kisfiúkat, hogy felelősségteljesen gondozzák a velük egy háztartásban található élőlényeket. Hacsak az ellenség nem űzi el, vagy semmisíti meg idő előtt a kommandót…

Forrás: Jordi Rabal

Szólj hozzá!

Címkék: játék kiegészítő gyerek praktikus csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr102589646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása