Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Tricerák és szauruszok

2011.04.15. 12:18 Cyr

A hajdanvolt földtörténeti korokat benépesítő élőlények szerintem minden gyereknél kitüntetett figyelmet élveznek. Nem mondom ugyan, hogy maradéktalanul boldog vagyok egynémely dínókról szóló bárgyú mese láttán, az azonban némi elégtétellel töltheti el az egyszerű szülőt, hogy a kölök cserében csírakorától vágja a különböző nyelvtörő elnevezéseket. Szép is lenne persze, ha ez felmentést adna a hosszú időn át tartó logopédiai foglalkozások alól, de telhetetlenek azért ne legyünk, az eszek és zék kétségkívül itt is neccesek.

A tricerák és szauruszok bumfordi seregére ráharapott az ausztrál illetőségű Animalz is - ki tudja, tán a cég maga is húsoszaurusz -, bájosan mókás, és persze környezetbarát  kézműves állatkákat alkotva juharfából, ebből-abból, textilből és miegymásból.

Miután pedig nemcsak holmi raptorok, tricerák és szauruszok lelhetők fel  fent nevezett cég honlapján, érdemes körbenézni náluk annak is, aki hasonló dizájnnal bíró ausztrál állatokat, mindenféle vadakat (nem az enyémeket), vagy éppen háziasított jószágokat szeretne beszerezni tőlük.

 

Forrás: Animalz

3 komment

Címkék: játék gyerek öko csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr612822904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

IndiGo 2011.04.15. 13:56:44

Jó trend, nálunk is ez a sláger, csak az alapanyag kicsit más :)
eccehomofaber.blogspot.com/2011/04/oslenyek-vonzasaban.html

IndiGo 2011.04.15. 14:03:54

bocsánat a kettőzésért meg a nyílt linkért, nem így akartam, de nem tudok se szerkeszteni, se törölni.
süti beállítások módosítása