Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Tündérségesség

2011.05.02. 16:30 zaphodbb

Ahogy egy jóbarátom mondaná: rácsúsztam a Made by Joel blogra, jobbnál-jobb, saját két szép kezünkkel elkészíthető játékot találok rajta. Egyik friss posztjában például ezeket a tündéreket, akiket ránézésre szövevényes mesék vesznek körül.

Az egyikben ők az erdő tündérei és egész nap repkednek fáról-fára, fűszálágyban alszanak és semmi gondjuk-bajuk ezen a világon, azon kívül, hogy épp melyik virágot válasszák a nap legszebbjének a réten. Legalábbis Borcsa lányom szerint. Kinevezte magát rögvest a szőke tündérnek, így Dorkára a vöröshajú rosszcsont kistündér szerepe jutott, ami ellen egy pillanatig sem tiltakozott az égvilágon senki, saját magát is beleértve.

Elkészítésük végtelenül egyszerűnek tűnik, akkor mindenképp, ha van ilyen fa ruhacsipeszünk. Nekem nincs, de a fejemben a sima, szokásos fa ruhacsipesszel is jól néz ki, hogy azon kívül, a valóságban hogy fest, azt remélem valaki kipróbálja közületek és elküldi nekünk az Alkot az Olvasó rovatba, amit minden vágyunk aktivizálni és sűrűn posztolni tőletek a szebbnél-szebb saját alkotásokat.

Forrás: Made by Joel

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek kreativ sk

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr152864874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása