Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Ceruzából ékszer

2011.08.24. 09:31 szuperapu

A színes ceruzák nem épp rendeltetésszerű felhasználásáról már több bejegyzés született e helyütt is, volt például szobor és polc is. De jómagam is fabrikáltam már fülbevaló kollekciót a velem egy háztartásban élő nőnemű családtagoknak. Nos, ezt a készletet most, az alant látható képes útmutató segítségével tovább bővíthetem, illetve bárki legyárthatja tekintve, hogy minimális eszközigényű a gyártási folyamat.

Egy csomag színes ceruza, egy fűrész, egy fúró, ragasztó és némi kézügyesség szükségeltetik mindössze. Ja, és persze a nyaklánchoz valami, amire felfűzhetők az elkészült speciális gyöngyök, a brosshoz pedig bármelyik hobbiboltban kapható kitűző alap. Szerintem bármelyik kiscsaj örülne egy ilyennek, vagy az anyukák, ha apa segítségével a gyerekek fabrikálják neki ajándékba.

 

Forrás: Design Mom

1 komment

Címkék: kiegészítő gyerek lány sk dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr1003175288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vektorigo · http://iranylondonblog.hu 2011.08.24. 13:55:50

Nagyon jóó :) Imádom a kreatív ötleteket. AMikor először megláttam a BLog.hu-n levő képet, azt hittem, hogy színes szushik :D
süti beállítások módosítása