Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Óriások reggelije

2011.09.28. 12:18 szuperapu

A pufi amerikai palacsintákat a maguk édes valójában már körüljártuk párszor, hiszen az a fajta étek, ami nem csak, hogy a gyerekek kedvence, de szülői szempontból is rengeteg lehetőséget rejt. Már ami a kreativitásunk villogtatását illeti. De most a tűzhelytől és a valóságtól kicsit elrugaszkodott formában kerül terítékre.

Óriás párnaként. Amiket egymásra halmozva akár ülőkeként is lehet használni. A kis vajat mintázó párnácskákkal pedig egy gigantikus reggeli tökéletes és illúzióját varázsolhatjuk a gyerekszobába. A kérdés csak az, hogy a juharszirupot el lehet-e távolítani a levehető huzatról?

Forrás: unica home

1 komment

Címkék: textil párna gyerekszoba ülőke

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr933259544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bohusek 2011.10.03. 10:01:16

Kiváló! Óriás disznótorossal magyar designer-ek is betörhetnének a piacra. Az itthon talán jobban menne. Én például biztos befektetnék egy jó kis véreshurka párnába.
süti beállítások módosítása