Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Minimál persely

2011.09.29. 13:23 szuperapu

Nem tudom, hogy a bankkártyák egyre nagyobb térnyerése és az aprópénz háttérbe szorulása mennyiben hat a perselymalacok faunájának változatosságára, de a mókás designtermékek palettáját mindenesetre markánsan színesítik. Például az APR Design Studio azaz Alexander Purcell Rodrigues minimál gyönyörűsége.

Rodrigues a disznót abszolút szimbólummá redukálva hozta létre igen praktikus spórolási segédeszközét, amibe akár papírpénzt és számlaegyenleget is gyömöszölhetünk. Hogy aztán a parafa fülek eltávolításával könnyedén újra hozzáférhessünk. Egyébként meg tetszetős dekorációs elem, legyen a fellelhetősége gyerekszoba vagy akár iroda.

 

Forrás: Gessato Shop

Szólj hozzá!

Címkék: design kiegészítő gyerek minimalista dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr653259553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása