Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

A lufi is csak étel

2012.02.28. 17:32 felhasznalo

Ha héliumos lufi kerül a közelünkbe, a gyerekkel egymás kezéből kapkodjuk ki, hogy kiszívhassuk belőle a - tudom, hogy egészségtelen, de - roppant mókás gázt. Aztán együtt fetrengünk a röhögéstől, hogy anyám, de hülye hangod van, énekeljük már el a tavasziszélt kánonban. De megenni egy héliummal töltött lufit még istenbizony sose jutott eszünkbe!

Nem úgy, mint Grant Achatz-nak, a chicagói Alinea's étterem séfjének, aki a molekuláris gasztronómia mestere is egyben. A képen látható lufik mindegyike héliummal töltött és dehidratált almacsíkkal van elkötve. A séf azt ajánlja vállalkozó kedvű vendégeinek, hogy a lufit nyelvükkel lyukasszák ki, majd szippantsák ki belőle a héliumot. Aztán a maradékot tessék szépen befalni.

Ha lenne sok pénzem, most fognám a gyereket, és meg sem állnánk Chicagóig...

Forrás: Technabob

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek konyha kreativ idea étkezés tálalás

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr984220452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása